☰menu
vandaag is het:

Door met uw cursor een afbeelding aan te wijzen wordt deze vergroot

Tussentijds bericht over de renovatie Hof te Zandekerk
Updatebericht van 28 juni 2019

Beste mensen, graag laten we u even weten hoe het staat met de huidige renovatie van de Hof te Zandekerk. Nadat door de fa. van Kerckhoven in het voorjaar eerst het torentje goed was aangepakt en er weer prachtig bijstaat, is daarna de fa. Jobse uit Middelburg aan de slag gegaan met het opnieuw van leitjes voorzien van het gehele dak aan de zuidzijde. De voltooiing daarvan nadert nu met rasse schreden, waarvan de twee bijgevoegde foto‘s een bewijs zijn.
Zo zijn we binnenkort gereed met deel ll van de uitgebreide renovatie die begon in 2010 - 2012.
Later zullen we u nog een totaal overzicht geven van wat er zoal in de afgelopen jaren is gedaan. Binnenkort verschijnt er overigens in de Nieuwsbrief en de website van de Dorpsraad Kloosterzande een artikel dat wij op hun verzoek schreven met een overzicht van wat de stichting ’de Kerk in Klooster‘ in de bijna 12 jaar van haar bestaan zoal heeft kunnen realiseren. Op onze website zal dit artikel ook worden geplaatst.
Voor dit moment dank voor uw betrokkenheid. Stichting ’De Kerk in Klooster‘.

28 juni 2019 foto 1

Tussentijds bericht over de renovatie Hof te Zandekerk
Updatebericht van 28 juni 2019

Voor dit moment dank voor uw betrokkenheid. Stichting ’De Kerk in Klooster‘.

28 juni 2019 foto 2