kik

Activiteiten in 2016

kaarten bestellen per e-mail »
18 februari 2017 20 uur Manouche
Zigeunermuziek
entree € 8,- p.p.
meer lezen »
22 april 2017 20 uur St.Davids’ Ministrels
meer lezen »
19 augusus 2017   10,sup>de Bernardusfeest met talloze oude ambachten
18 september 2017   Openluchtconcert in de kerktuin
door Harmonie St. Cecilia Kloosterzande
4 november 2017   Klezzerconcert
mmv Johan de Witte en Roger Neyt en de Klezzmerband "Main Stettl Sas"
16 december 2017   Traditioneel Kerstconcert
mmv "Terra Sancta" uit Graauw
24 maart 2018   Klassieke muziekavond met "Duo Alicante"
Toegangskaarten kunt in de kerk kopen voor aanvang van het concert, of via onze website: www.stichtingdekerkinklooster.nl of mayevers@zeelandnet.nl De kerk is een half uur voor aanvang van de concerten open. De opbrengsten van deze activiteiten komen ten goede aan het restau-ratiefonds van de Hof te Zande Kerk en de historische muur. Tijdens de evenementen is er gelegenheid om zeepartikelen te kopen, afkomstig uit de abdij van O.L.Vrouw van Nazareth te Brecht. Ook een idee om cadeau te geven. De opbrengst komt ten goede aan het Restauratiefonds van de Hof te Zande Kerk. U kunt zich ook aanmelden als donateur van Stichting de Kerk in Klooster. Zie daartoe het inschrijfformulier in de informatiefolder in de Kerk.